Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu jūsu pārlūkošanas pieredzi un jums parādīto saturu, kā arī sniegtu jums atbilstošus ieteikumus. Noklikšķinot uz "Es pieņemu" vai turpinot pārlūkot vietni, jūs piekrītat sīkdatņu instalēšanai un lietošanai. Jūs jebkurā laikā varat atsaukt savu piekrišanu, mainot Web pārlūka iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes.

Kompostēšanas līdzeklis Compost Gobbler 500 g

-18%

COMPOST GOBBLER - mikroorganismi (baktērijas un sēnītes) organisko atkritumu kompostēšanai un nepatīkamu smaku novēršanai. Pūstoši, organiskas izcelsmes dārza un sadzīves atkritumi ir šo mikroorganismu pārtika.

Organiskos atkritumus sadala 10 reizes ātrāk un pārvērš tos par vērtīgu kompostu;

novērš nepatīkamās smakas;

bagātina augsni ar humusu un barības vielām;

kļūst par vērtīgu mēslojumu;

uzlabo augsnes struktūru: augsne kļūst brīvāka, gaiss tajā iekļūst vieglāk, mitrums paliek ilgāk.

Der visi organiskie sadzīves un dārza atkritumi, piemēram, augļu un dārzeņu atlikumi, olu čaumalas, tējas maisiņi, kafijas biezumi un papīra filtri, koksnes pelni, kokogles, zāģu skaidas, veca podu zeme, augu lapas, pļauta zāle, jaunas nezāles (bez nobriedušām sēklām). kompostēšanai.), mazi zari, veci salmi un siens, zālājs un daudz kas cits.

LIETOT:

Sagatavošanas ātrums: no 250 g līdz 500 g produkta kompostēšanai tiek izmantots 1 m3 dārza un sadzīves atkritumu. Katru reizi, kad atkritumus ievietojat kompostēšanai, vienmērīgi apkaisa komposta gobleru. Centieties, lai komposts būtu mitrs, dažreiz atstājiet to. Lielāki preparāta daudzumi paātrina kompostēšanas procesu.

Viens spainis palīdzēs kompostēt līdz 2 m3 atkritumu! Sāciet kompostēšanu, jo tas ir noderīgi!

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs

Aizsardzības kods
  • Pieejamība: E-cena
  • 9,60€
  • 7,90€

Nosūtiet pieprasījumu

E-cenas derīgums:

Ar “E-cena” marķēto preču cena ir spēkā tikai, pasūtot tiešsaistē.

*** Cenas mūsu veikalos var atšķirties no e-cenas. Vairāk informācijas